Doneren                     


                     


                       als de druk te hoog wordt

Doneer anoniem

Steun SOSNL en maak het verschil voor patiënten met het overdruksyndroom en/of Tarlov cysten

Zonder uw steun blijft het overdruksyndroom & symptomatische Tarlov cysten onzichtbaar voor medici en uw omgeving. Steun SOSNL zodat deze ernstig invaliderende aandoening niet alleen bekendheid krijgt, maar dat er ook onderzoek gedaan kan worden.

Met uw donatie draagt u bij om een betere kwaliteit van leven te creëren en arbeidsongeschiktheid zoveel mogelijk te beperken voor deze patiënten.

Donateur


Word donateur met een bedrag naar keuze


Zakelijk Donateur


U wordt een Zakelijke donateur voor minimaal € 100,-, hiervoor plaatsen wij uw logo in de footer van onze website.


Vriend.


Word Vriend van SOSNL voor iets meer dan €2,- per maand en betaal  €25,- per jaar. 

 


Partner


U wordt voor minimaal 3 jaar Partner van SOSNL voor  € 250,- per jaar, hiervoor krijgt u een eigen advertentie lay-out op onze partner pagina.

 

Huisartsenbrochure


De huisarts is het eerste aanspreek- punt voor patiënten. Daarom is het van belang dat ELKE huisarts op de hoogte is van hetoverdruksyndroom & Tarlov cysten. Steun daarom ons project Huisartsen brochure


Bestemmingsfonds


Bestemmingsfonds Noodzakelijke Behandeling is een bestemmingsfonds t.b.v. een betere kwaliteit van leven én ten behoeve van betere informatie aan de Nederlandse medici. (BNB)Laat Marina Leven


Stichting OverdrukSyndroom NL steunt Bestemmingsfonds Laat Marina Leven in haar weg naar een beter leven en zal haar volgen in het verloop van dit proces waarvan we de uitkomsten zullen publiceren.

 


+WhatsApp: 31 6 54782636


 KVK 71618791

RSIN 858785730


Privacybeleid

® 2020 Stichting OverdrukSyndroom NL