Bestuur                     


                     


                       als de druk te hoog wordt

Doneer anoniem

Bestuur

Voorzitter     


Reinette de Boer-van der Holst:

Voormalig horeca ondernemer,

Moeder van 4 kinderen waarvan de 2 jongsten net als haarzelf ernstig beperkt zijn door diverse zeldzame aandoeningen, het overdruksyndroom en Tarlov cysten.

Vanwege eerdere succesvolle inzamelacties en bekendheid creëren aan een zeldzame aandoening heeft zij het initiatief genomen om Stichting OverdrukSyndroom NL (SOSNL) op te richten daar deze aandoening nog niet voldoende (h)erkend wordt in Nederland.


info@sosnl.nl

Secretaris


Janny van der Veer:

Voormalig interieurbouwer/ontwerpster.

Moeder van 2 volwassen zonen en oma van 2 kleinkinderen.

Ruim 14 jaar ernstig beperkt door overdruksyndroom en Tarlov cysten waarvoor zij sinds 2018 de officiele diagnose heeft gekregen.

Om toch nog iets in de maatschappij te kunnen betekenen zet ze zich voor SOSNL in waarbij zij tevens van onschatbare ware is voor lotgenoten.
secretariaat@sosnl.nl

Penningmeester


Renée-Denise ter Maat

Als student Media-Informatie-Communicatie met een baan in de sportschool zet zij zich tevens in als mantelzorger voor haar moeder.

Om zich breder te oriënteren waarbij ze een bijdrage wil leveren aan het goede doel zet zij zich in als penningmeester en gaat bekijken hoe zij behulpzaam kan zijn m.b.t. o.a. bekendheid creëren in Nederland van het overdruksyndroom en Tarlov cysten.
penningmeester@sosnl.nl

De statuten zijn (tegen betaling) op te vragen bij de Kamer van Koophandel.

Indien u eenmalig of structureel wilt bijdragen aan de doelstellingen van SOSNL zijn deze tevens op te vragen via info@sosnl.nl


*vermeld daarbij uw reden van opvraag


+WhatsApp: 31 6 54782636


 KVK 71618791

RSIN 858785730


Privacybeleid

® 2020 Stichting OverdrukSyndroom NL

Deze website wordt veilig gehost en voldoet aan de AVG