Patienten
Als de druk te hoog wordt                     


                     


                       als de druk te hoog wordt

PATIËNTEN

Doneer anoniem

JPH consult

Deze organisatie heeft zich ontwikkeld tot een onafhankelijke consultancy en allround coaching binnen dezelfde kaders, voor zowel maatschappelijke en overheidsorganisaties als particulieren.

Het oogmerk: beoordelen wat iemand nodig heeft om zelfstandig en zelfredzaam te kunnen functioneren.

Onze onafhankelijke raadgeving kenmerkt zich door stellige, heldere en persoonlijke advisering en coaching op het gebied van zorg, wonen en participatie. Waarborging van privacy, kwaliteit en snelheid staan centraal.

Uitgangspunt hierbij is de kwaliteit en herkenbaarheid van het advies en coaching, met een snelle doorlooptijd en snelle reactietijd op vragen.

De NVVE is er voor iedereen die waardig wil sterven. De NVVE wil een optimale uitvoering van de euthanasiewet, vooral voor groepen die in de praktijk geen hulp krijgen, zoals mensen met dementie, chronisch zieke, chronisch psychiatrische patiënten en ouderen die vinden dat hun leven voltooid is.

Onderzoek NVVE: wilsverklaring moet vast onderdeel zijn van medisch dossier


113 Zelfmoordpreventie biedt laagdrempelige online hulpverlening door professionals en vrijwilligers. Mensen met suïcidale gedachten en hun naasten kunnen 24/7 anoniem en gratis gebruik maken van 113.


De hulpverlening bestaat onder meer uit crisishulplijnen, therapeutische online begeleiding, digitale zelfhulpmogelijkheden en verwijzing naar passende zorg.

Cliëntondersteuning, maak er dankbaar gebruik van!


Cliëntondersteuners beschikken over veel kennis van het aanbod in zorg en ondersteuning en ze weten de weg hiernaartoe. Ze luisteren goed naar uw wensen, zien mogelijkheden en bespreken waar en bij wie u zorg of ondersteuning kunt krijgen. Ze verlenen zelf geen zorg of ondersteuning en staan los van zorgorganisaties. Een cliënt­ondersteuner inschakelen kost u niets.

Medische artikelen (NL vertaald!) inzien, vragen stellen of gelijkgestemden ontmoeten?


Maak dan nu een account aan voor het forum van Stichting OverdrukSyndroom NL {SOSNL}


Een forum voor patiënten, medici, organisatie medewerkers en geïnteresseerden.