Patienten                     


                     


                       als de druk te hoog wordt

Doneer anoniem

PATIËNTEN

De NVVE is er voor iedereen die waardig wil sterven. De NVVE wil een optimale uitvoering van de euthanasiewet, vooral voor groepen die in de praktijk geen hulp krijgen, zoals mensen met dementie, chronisch zieke, chronisch psychiatrische patiënten en ouderen die vinden dat hun leven voltooid is.

Week van de Wilsverklaring: Volg in de week van 3 t/m 9 oktober een digitale lezing en kom alles te weten over wilsverklaringen en hoe u uw wensen over het levenseinde er mee vastlegt.


113 Zelfmoordpreventie biedt laagdrempelige online hulpverlening door professionals en vrijwilligers. Mensen met suïcidale gedachten en hun naasten kunnen 24/7 anoniem en gratis gebruik maken van 113.


De hulpverlening bestaat onder meer uit crisishulplijnen, therapeutische online begeleiding, digitale zelfhulpmogelijkheden en verwijzing naar passende zorg.

Cliëntondersteuning, maak er dankbaar gebruik van!


Cliëntondersteuners beschikken over veel kennis van het aanbod in zorg en ondersteuning en ze weten de weg hiernaartoe. Ze luisteren goed naar uw wensen, zien mogelijkheden en bespreken waar en bij wie u zorg of ondersteuning kunt krijgen. Ze verlenen zelf geen zorg of ondersteuning en staan los van zorgorganisaties. Een cliënt­ondersteuner inschakelen kost u niets.

Medische artikelen (NL vertaald!) inzien, vragen stellen of gelijkgestemden ontmoeten?


Maak dan nu een account aan voor het forum van Stichting OverdrukSyndroom NL {SOSNL}


Een forum voor patiënten, medici, organisatie medewerkers en geïnteresseerden.


+WhatsApp: 31 6 54782636


 KVK 71618791

RSIN 858785730


Privacybeleid

® 2020 Stichting OverdrukSyndroom NL